/27.05.2024/

Ежегодният пролетен панаир в Търговище е традиция с над двестагодишна история. Събитието, организирано от Община Търговище, се състои всяка година през месец май и продължава една седмица.

През 2024, Търговище беше горд домакин на 245-тото издание на панаира.

Ховаг ЕООД – България с радост се присъедини към дългогодишната традиция на града. Някои от продуктите, изложени на нашия щанд бяха кабелни комплекти, спирализирани кабели, енергийни кабелни вериги, кабели с отливки и много други.

Нашите висококвалифицирани служители бяха на разположение на всички заинтересовани посетители, за да предоставят допълнителна информация относно различните аспекти на обработката на кабели. Служителите на „Ховаг“ се отличават със своите широки умения, гъвкавост и ангажираност към поставените задачи. Госпожа Радка Бонева, управител на „Ховаг“, би искала да благодари на Руми, Петя, Нина и Недка за тяхното участие на „Изложение Търговище“.

В допълнение към празничните събития: ограничена серия пощенска марка (1760 бр) и пощенска картичка (1000 бр) бяха отпечатани в чест на панаира. „Ховаг“ е горд собственик на комплекта, който беше връчен от официалните лица.