За нас

КОИ СМЕ НИЕ

HOWAG е утвърдена швейцарска компания с международен опит и ноу-хау в гъвкави кабелни решения.

HOWAG е вашият надежден партньор за конфекция на кабели, кабелни системи и кабелни сглобки. Освен това компанията е добре позната с търговията си с висококачествени кабели, компоненти и системни технологии.

Сред нашите клиенти ще откриете такива от Инженерната индустрия, IT и телекомуникационни оператори, охранителни фирми, компании за производство и разпространение на енергия, както и производители на медицински продукти.

Освен класическото „разширено работно пространство“ висококвалифицираният и мотивиран екип е отлична точка за контакт на нови разработки, оценки на продукти, серийни и многонационални решения.

Нашите производствени предприятия и складове в Швейцария, България и Китай работят с високо ниво на качество и поддържат тясно и пряко сътрудничество помежду си.

Възползвайте се от ефикасното и ефективно продуктово решение на проекта, тъй като всички наши „решения идват от един източник“. Нашата максима за добра „възвръщаемост на инвестицията“ е лесно постижима благодарение на висококачествената ни ангажираност.

С радост присъстваме и подкрепяме вашите транснационални проекти с нашата широко базирана и ориентирана към клиента структура.

„Ховаг” ЕООД изпълнява договор по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност 2014-2020“.

„Ховаг“ ЕООД изпълнява договор по Процедура за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ BG-RRP-3.004 „Технологична модернизация“ на Програмата за икономическа трансформация към Националния план за възстановяване и устойчивост, съфинансиран от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

ПОЛИТИКА НА ХОВАГ
КАРИЕРИ

Търсите ли ново предизвикателство? Тогава сте на правилното място. Очакваме с нетърпение вашите пълни документи за кандидатстване на адрес Galina.Pavlova@howag.bg.

СЕРТИФИКАТИ
ИСТОРИЯ
timeline_pre_loader

2021

Стартира производствена база 2.2

2019

Стартира производствена база 2.1

2016


Развитие на собствен търговски отдел.

2012

goLive на новата система ERP m. proAlpha заменя SAP.

2009

Модерен, просторен, перфектен: ХОВАГ Кейбъл АГ с нова локация!
След повече от 70 години във Волен, ХОВАГ премества регистрираното си седалище на нова локация с модерна инфраструктура. С повече пространство, сега сме в състояние да разширим и модернизираме нашата техника.

2005


ХОВАГ преминава към безоловно меко запояване и покалаяване, за да изпълни Директивата RoHS. В тясно сътрудничество с нашите доставчици, всички наши продукти са произведени така, че да отговарят на Директивата RoHS.

1995


ХОВАГ се разделя на ХОВАГ Кейбъл АГ и ХОВАГ Кунстоффе АГ.

1992


Промяна в собствеността: семейство Гройтерт поема бизнеса от сем. Брайтшмид.

1956


Започва пресоване на пластмаса. ХОВАГ е водещ производител на свързващи телефонни кабели в Европа.

1955


Разработване на кабел ETIRO® от г-н Холенвегер.
Това е патентован спирален кабел, в който са вплетени допълнителни найлонови нишки, за да се увеличи силата на възстановяване.

1939


Участие в Националното швейцарско изложение (Експо) в Цюрих.

1936


Построяване и настаняване в нашата първа сграда. По това време ХОВАГ нямаше никакви съседи, но с течение на времето общността на Волен се разшири около обектите на нашата компания.